Intents Festival presenteert het programma voor Day 2

In 2012 hebben wij het programma op Day 2 van Intents Festival verbreed door naast house ook de harder styles en 90’s dance te introduceren. Dit was een groot succes en Day 2 wordt nu ook wel de dag van de liefhebbers genoemd. We zetten deze trend door en gaan nog een stapje verder.

Wederom plaatsen we een moddervette hardstyle line-up op de mainstage met toppers uit de hardstyle scene als Brennan Heart, snoeiharde acts als Crypsis Live & Radical Redemption en unieke combi's als Code Black vs. Atmozfears. Ook kun je op Day 2 weer uit je plaat gaan op de beste 90’s dance, early en natuurlijk happy hardcore tracks in de Outrageous! area.

De House-arts area wordt breder geprogrammeerd door het toevoegen dubstep elementen, die onder andere gebracht worden door de immens populaire act Yellow Claw. Maar ook op het house-gebied breiden we uit met de internationaal bekende dj-act Mastiksoul uit Portugal die onder andere bekend is van de hit Hurricane!
Kortom: Day 2 is een must voor iedere dance-liefhebber!

Benieuwd naar het complete programma van 2 juni?
Klik hier en bekijk de volledige line-up >>

Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor Day 2, maar zorg ervoor dat je er snel bij bent, zodat je een ticket bemachtigd voordat het uitverkocht raakt. Tickets zijn hier verkrijgbaar >>