Internationaal soulfeest The Motown Party in Cul de Sac

the Motown Party

Als dansen en sjansen je lust en je leven is, mag je The Motown Party bij Cul de Sac niet missen. Golden oldies als Stevie Wonder, Diana Ross en The Supremes, Jackson5, Marvin Gaye en The Temptations knallen door de speakers tot in de vroege uurtjes. Schrijf 20 oktober dus maar vast in je agenda als je van een gezonde dosis soul power houdt!

The Motown Party

Dit soulfeest wordt op verschillende locaties verspreid over de wereld gehouden, waaronder in Toronto, New York en Chicago. Hun boodschap? Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, ras, seksuele geaardheid enzovoorts. Wat je kunt verwachten tijdens deze onvergetelijke avond? Het beste uit de gouden tijden van de Tamla-Motown, Northern Soul en Stax labels!

Op vrijdagavond 20 oktober komt The Motown Party naar Tilburg en zorgen Dj Timer en Dj Sueside ervoor dat jij niet stil kunt blijven staan. Vanaf 22.00 uur is Cul de Sac the place to be en hoef je tot 04.00 uur nergens anders aan te denken dan aan dansen, sjansen en sexy wezen. Voor €4,- ben je binnen en krijg je ook nog een welkomshotje.

Wil je het weekend feestelijk inluiden met je vrienden? Check hier dan de prijsvraag en wie weet win jij vier tickets voor The Motown Party en vier consumpties per persoon om de avond goed te beginnen!