Internationale artiesten slapen bij Tilburgers thuis

Tilburgs festival zoekt nog enkele slaapplekken in Tilburg voor artiesten

Tussen 16 en 22 september spelen meer dan driehonderd artiesten in Tilburg in het kader van Incubate festival. Velen daarvan slapen bij Tilburgers thuis, bij mensen die op deze manier vrijwillig het Tilburgse festival ondersteunen. Incubate zoekt nog enkele slaapplekken in Tilburg. Aanbieders van slaapplekken krijgen een weekticket voor het gehele festival.

Steph Byrne, vrijwilligerscoördinator van Incubate:
”Elk jaar krijgen we weer mooie verhalen te horen van mensen die artiesten te logeren hebben. Of het nu een Noorse gitarist, een Braziliaanse dj of een Zweedse danseres is, iedereen die een logé heeft gehad vond het prachtig en de meesten blijven contact met de artiesten houden. Van bewoners van anti-kraakpanden tot lokale politici. Maar we kunnen nog wel enkele slaaplekken gebruiken, vooral tijdens het weekend. Omdat het festival steeds harder groeit, is er ook meer plek nodig.”

Mensen die (een nacht) ruimte willen bieden aan artiesten op Incubate kunnen contact opnemen met Steph via steph@incubate.org, en worden bedankt met een weekticket voor het gehele festival.

Incubate 2013 duurt van 16 tot en met 22 september. De voorverkoop voor het festival is reeds begonnen via de website www.incubate.org, de winkels van Primera in Nederland en in Tilburg bij Sounds Music Store en de 013 Boxoffice.