Internationale & Asian gerechten: IA Foodbar geopend aan de Heuvelring

ia foodbar

Er is wederom een nieuwe horecazaak geopend in de Tilburgse binnenstad. Op de plek waar eerst Foodbar Ferris was gevestigd, kun je nu terecht bij IA Foodbar. IA staat voor Internationaal & Asian. En dus kun je – zoals de naam al zegt – veel internationale en Aziatische gerechten verwachten. Lees snel verder. 

Bij IA Foodbar kun je zowel terecht voor lunch, diner als borrel. Ze hebben namelijk een uitgebreide cocktailkaart en er zijn ook veel lekkere wijnen (en bubbels) & gin-tonics te bestellen. IA Foodbar wil zich profileren als de hipste ontmoetingsplek in het centrum van Tilburg. De zaak is binnen modern ingericht met zowel hoge als lage zitjes en ook ronde bankjes waar je met je gezelschap rondom de tafel kunt genieten van een gezellig avondje uit. Voor de deur heeft IA Foodbar tevens een fijn terras waar het bij lekker weer goed vertoeven is.

Menu impressie

Zoals je in de inleiding al leest, is de menukaart van IA Foodbar internationaal en Aziatisch georiënteerd. Van een sashimiboot tot gegratineerde oesters en van flensjes met gerookte eend tot escargots: het staat op de kaart bij de voorgerechten. Ook staan er heerlijke soepen zoals kreeftenbisque, Thaise kippensoep en Wan Tan soep op het menu.

Ook als hoofdgerecht is er voor iedereen wat lekkers uit te zoeken. Van verse halve kreeft tot gestoomde tarbot die aan tafel wordt geserveerd. Voor de liefhebbers van vlees en gevogelte staat er ook heerlijke Pekingeend, gegrilde Ribeye en ossenhaas op het menu. Uiteraard zijn er ook diverse lekkere desserts te bestellen. Oftewel: genoeg mogelijkheden om uitgebreid te tafelen.

Liever lunchen? IA Foodbar heeft een kleine lunchkaart die tot 17:00 uur te bestellen is. Daarop vind je onder andere een lekkere noodlesoep, pokebowl en noodles met zeevruchten in een Oosterse bouillon.

Meer informatie

IA Foodbar is zes dagen per week vanaf 12:00 uur geopend (op dinsdag zijn ze gesloten met uitzondering van de feestdagen). Je vindt de zaak aan de Heuvelring 51 in de Tilburgse binnenstad. Meer weten? Check dan vooral de website. Of als je op de hoogte wilt blijven van actuele ontwikkelingen bij IA Foodbar, kun je ze het beste volgen op Facebook.