Nieuws

Let op! Dit artikel is al 37 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Inzamelingsactie voor oma Dieni haalt al ruim €10.000,- op: familie kan dit weekend airco’s aanschaffen

Afgelopen week ontvingen wij een berichtje van de kleindochter van oma Dieni die in hospice De Sporen in Tilburg ligt. Het is daar met deze temperaturen alleen zo ondragelijk warm zonder airco, dat het heel erg vervelend is voor de mensen die in het hospice liggen. De kleinkinderen van oma Dieni schoten met een inzamelingsactie te hulp.

Teller op ruim €10.000,-

De familie is overdonderd door de vele hartverwarmende donaties. Inmiddels staat de teller al op ruim 10.000 euro! De familie had niet verwacht zoveel geld op te halen. Vandaag gaat de familie samen met het hospice airco’s uitzoeken. Hierdoor wordt het streven om per kamer een airco-unit te hebben haalbaar. Het bedrag dat overblijft schenkt de familie ook aan het hospice. Je kunt dus nog steeds doneren.

Oma Dieni is erg blij met de actie van haar kleinkinderen en maakt het ondanks de hitte goed. De familie en De Wever bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie initiatief.

Over Hospice De Sporen

In Hospice De Sporen kunnen terminaal zieken zich met hun naasten voorbereiden op het levenseinde. In het hospice is de aandacht en zorg gericht op de laatste levensfase. Het begeleiden van de stervende en zijn naasten en het bieden van zorg staat centraal. Het team van medewerkers bestaat uit palliatief deskundige verpleegkundigen, verzorgenden, artsen en vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op de website.