IRIS Ohyama lanceert ECOHILUX LED-verlichting

IRIS Ohyama Europe B.V. is druk bezig met de lancering van de eerste kunststof LED-verlichting op de Europese markt. De LED business productlijn ECOHILUX wordt 26 juni  a.s. gepresenteerd.

Naar de lanceringsdatum toe, wordt achter de schermen hard gewerkt aan de huisstijl, technische ontwikkelingen en capaciteit binnen de fabriek. IRIS Ohyama in Tilburg is de enige vestiging in Europa en bestiert de hele Europese markt. Er zijn dan ook wat interne aanpassingen nodig om de LED-verlichting als hoofdproduct, buiten het bestaande kunststof assortiment, de markt op te sturen.

# Wat is het
Wij gaan een kosten besparende en unieke oplossing lanceren in de LED industrie, genaamd ECOHILUX. Dit omvat oa onze unieke photomotion technology en LED tubes volledig gemaakt van kunststof (uitermate geschikt voor onder andere de food industrie)

# Wat levert het de koper op
Denk hier zeker aan een uitmuntende kwaliteit tegen een competetive inkoop prijs, waardoor de eindgebruiker een lagere prijs betaald en er meer marge gegenereerd kan worden.

In samenwerking met de diverse bedrijven zijn we aan het kijken naar pilot projecten,  waarbij wij als Japanse fabrikant ruimtes van maatwerk mogen voorzien. Installatiebedrijf Van Wanrooij was direct enthousiast over de kunststof LED-producten en werkt al met verlichting van IRIS. Anderen bedrijven melden zich in hoog tempo aan.

Op 26 juni wordt ECOHILUX gelanceerd voor genodigden. Voor overige geïnteresseerden houdt IRIS Ohyama Europe B.V. zondag 22 september 2013 een open dag. Aansluitend vindt er een magazijnverkoop plaats van onze kunststof producten.

Meer informatie: www.iriseurope.nl en www.iriswebshop.nl