IT Support Groep lanceert nieuwe podcast aflevering over de moderne werkplek: MS Teams

Podcast

Podcasts zijn de ideale manier om anderen op de hoogte te houden over jouw vakgebied. Ook IT Support heeft een eigen podcast om op die manier te vertellen over hun vakgebied. Ze willen jou op een begrijpelijke manier op de hoogte houden van de ontwikkelingen in IT-land. En ze geven je praktische tips over hoe jij je IT nog beter kunt regelen. Onlangs heeft IT Support weer een nieuwe aflevering gelanceerd! Lees snel verder.

Over de moderne werkplek

In deze podcast wordt gepraat over de moderne werkplek die voortdurend in ontwikkeling is: Microsoft Teams. Gaat Microsoft Teams de traditionele e-mail vervangen? Dit wordt besproken met Joost en Stefan die al eerder te gast waren in de podcast van IT Support Groep. De nieuwe podcast aflevering luister je hier.

Meer informatie

Wil jij meer weten over IT Support Groep? Wat ze doen en wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Check dan snel de website van It Support Groep. Wil jij graag werken bij IT Support Groep? Ga dan naar de vacature bank en bekijk hun vacatures! Voor meer podcast afleveringen ga je naar deze website.