IT Support Groep lanceert nieuwe podcasts over moderne werkplekken en het nut van een IT Specialist

nieuwe podcast it support groep

Podcasts, ze schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Het is de ideale manier om kennis over te dragen; allerlei onderwerpen worden besproken en iedereen kan ze luisteren waar en wanneer ze maar willen. IT Support Groep heeft sinds kort ook haar eigen podcast: IT Support Cast. In deze podcast word je op een begrijpelijke manier bijgepraat over de ontwikkelingen in IT-land. Én krijg je praktische tips over hoe jij je IT nog beter kunt regelen.

Onlangs heeft IT Support Groep weer twee podcasts gelanceerd die het beluisteren meer dan waard zijn.

#1: Podcast over bellen op de moderne werkplek

Gaan traditionele telefoonnummers verdwijnen? Experts Joost en Yunus praten in de nieuwe podcastaflevering over bellen op de moderne werkplek. De vele mogelijkheden, voor- en nadelen van o.a. bellen via internet, hosted voip, Teams, via normale toestellen en mobiel worden besproken. Luister hem hier.

#2: Podcast over het nut van een IT specialist voor jouw organisatie

Weet jij waarom het verstandig is om je hardware via een ICT-leverancier te bestellen? Of waarom er op bepaalde momenten lange levertijden zijn in de hardware? In de nieuwe aflevering van onze podcast vertellen Kevin en Joost alles over de toegevoegde waarde van een ICT-specialist. Beluister de podcast hier.

Meer informatie

Wil jij meer weten over IT Support Groep? Wat ze doen en wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen bijvoorbeeld? Check dan snel de website.