IT Support Groep lanceert twee nieuwe podcasts over MS Teams en goede internetverbindingen

Podcast

Podcasts: de ideale manier om kennis over te dragen. Allerlei onderwerpen worden besproken en iedereen kan ze luisteren waar en wanneer ze maar willen. IT Support Groep heeft ook haar eigen podcast: IT Support Cast. In deze podcast word je op een begrijpelijke manier bijgepraat over de ontwikkelingen in IT-land. Én krijg je praktische tips over hoe jij je IT nog beter kunt regelen. Lees verder.

Onlangs heeft IT Support Groep weer twee podcasts gelanceerd die het beluisteren meer dan waard zijn.

#1: Podcast over bellen op de moderne werkplek

Waarom is een goede internetverbinding belangrijk? Dat wordt besproken in deze podcast aflevering. In andere podcast-afleveringen kwamen ze tot de conclusie dat alles mogelijk is als je maar internetverbinding hebt en dan wel het liefst een veilige en stabiele. Nu vertellen ze dat het voor elk bedrijf belangrijk is om stabiel en betrouwbaar internet te hebben om de bedrijfsprocessen draaiende te houden. Luister de podcast hier.

#2: Podcast over het nut van een IT specialist voor jouw organisatie

MS Teams, van naam kennen de meeste mensen het wel. Maar wat is er mogelijk en hoe werk je er zo efficiënt mogelijk in samen? Hoe maak je teams binnen Teams? Wat is de beste structuur? Hoe deel je bestanden en hoe werk je samen? In deze aflevering hoor je praktische tips hoe je teams het beste kunt gebruiken en inrichten. Beluister de podcast hier.

Meer informatie

Wil jij meer weten over IT Support Groep? Wat ze doen en wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen bijvoorbeeld? Check dan snel de website. Wil jij graag werken bij IT Support Groep? Ga dan naar de vacature bank en bekijk hun vacatures!