Nieuws

samenvatting
Let op! Dit artikel is al 55 dagen oud en wellicht niet meer relevant

IT-Support Groep zet samenvatting Microsoft Inspire 2021 online

Onlangs volgde de IT-Support Groep de online-editie van Microsoft Inspire 2021. Dit is een jaarlijkse conferentie waarbij partners van Microsoft Corporation informatie ontvangen over de roadmap van Microsoft voor het komende jaar. IT-Support directeur Joost Merkx was hierbij aanwezig. Dit voornamelijk om inspiratie op te doen en het laatste nieuws te horen over onder anderen connectiviteit, de moderne werkplek en natuurlijk veiligheid. Samen met collega’s van Hallo besprak hij de sessie in een samenvatting met de belangrijkste informatie.

Bij Inspire worden tevens best practices gedeeld, kun je netwerken, ervaar je de nieuwste productinnovaties en leer je nieuwe vaardigheden en technieken. Tot 2019 werd MS Inspire live gehouden in Las Vegas waarbij 20.000 deelnemers verdeeld over 3 dagen aanwezig waren. In 2020 besloot men de Inspire digitaal te organiseren vanwege corona. Er zijn ook keynote sprekers van Microsoft-managers, aanbevolen sprekers, specifieke aanbiedingen voor bedrijfstracks en honderden sessies.

Samenvatting

Omdat het terugkijken van de Inspire sessie redelijk wat tijd in beslag zou nemen, besloot IT-Support Groep je een handje te helpen en samen met collega’s van Hallo een nabeschouwing te maken. Dit resulteerde in een online bespreking met de belangrijkste informatie die zij hadden opgestoken uit de sessie. De samenvatting duurt 40 minuten en is hieronder te bekijken.