Nieuw jasje, dezelfde top service: IT Support Groep opereert onder nieuwe naam ‘hallo,’

In mei vorig jaar sloot IT Support Groep zich aan bij hallo,. Vanaf nu zal het bedrijf ook verder gaan onder de naam hallo,. De afgelopen periode is er vanuit het kantoor in Tilburg hard gewerkt om de systemen te integreren. Het logo van IT Support Groep wordt overal vervangen, zo hebben de auto’s nieuwe stickers gekregen en is het pand omgetoverd in de hallo,-huisstijl.

Foto: Kees Bennema

Joost Merkx, startte het bedrijf 22 jaar geleden in zijn eentje, inmiddels heeft hij in Tilburg bijna 40 collega’s. Vol trots vertelt hij over zijn team en wat ze de afgelopen jaren bereikt hebben. “Mooi dat we nu deze stap naar hallo, kunnen maken en nog beter aan de wensen van de klanten voldoen door de landelijke dekking en er nog meer kennis binnen de organisatie. Daarnaast biedt het nieuwe kansen voor onze collega’s.”

Het stokje wordt doorgegeven

Raymond Bras en Marc Franken krijgen zo’n mooie kans. Zij zullen de dagelijkse leiding in Tilburg overnemen van Joost. Raymond was 20 jaar geleden een van de eerste collega’s die Joost aannam, inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot manager systeembeheer en vanaf nu operationeel directeur. Marc is als Sales Manager ook al meer dan 12,5 jaar in dienst en wordt nu commercieel directeur. Beide heren zijn meer dan klaar voor deze nieuwe stap, Marc: “We hebben jaren samen met Joost aan het bedrijf gebouwd, mooi dat we nu het stokje van hem over kunnen nemen.” Joost blijft als adviseur meedraaien in het team, daarnaast zet hij zich in voor de landelijke projecten van hallo,. Dit blijven ze, net als alle collega’s, fijn en vertrouwd vanuit het kantoor in Tilburg doen.

Raymond vertelt: “Vanaf vandaag zal hallo, overal zichtbaar zijn in plaats van IT Support Groep. Klanten merken dat op de website, in de nieuwsbrief, tickets en onze reclame-uitingen. Maar geen zorgen, onze naam verandert maar we blijven de vertrouwde IT-leverancier, met dezelfde service die men van ons gewend is.”

Over hallo,

Hallo, is de ICT-partner voor alle ondernemers en MKB-bedrijven. hallo, zorgt dat je altijd en overal veilig kunt werken en bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. hallo, heeft regiokantoren in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Leeuwarden, Zeewolde, Tilburg, Nieuwkuijk en ’s-Hertogenbosch en Spanje. Op de Caribbean is hallo, vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire.