Italiaanse streetfood in Tilburg: STRADA geopend in de Emmapassage

strada tilburg

Ben jij liefhebber van de Italiaanse keuken? Ga dan zeker eens een kijkje nemen bij STRADA in de onlangs geopende Emmapassage. Eerder opende dit Italiaanse streetfood concept al vestigingen in Amsterdam-Noord en Amstelveen. 

Bij STRADA waan je jezelf in het hedendaagse Italië waar stijl, pure smaken en verleiding samenkomen. Geïnspireerd op de Italiaanse manier van bakken en leven. Je kunt er genieten van heerlijke plaatpizza’s met lekkere smaakcombinaties, focaccia’s, maar ook van andere lekkere gerechten zoals lasagne. Je bepaalt zelf of je het in de zaak in de Emmapassage opeet of meeneemt naar huis of naar je werk.

Ultieme smaakbeleving

Goede pizza’s herken je aan de eenvoud. Dit authentieke product heeft dus weinig toevoeging nodig. Bij STRADA gebruiken ze dan ook enkel pure en eerlijke ingrediënten, zoals het deeg van zuurdesem. De pizza’s worden traditioneel gebakken in de pizzaoven. Je kiest zelf of je gaat voor traditionele of verrassende smaakcombinaties. Zo vind je enkele interessante plaatpizza’s op het menu. Bijvoorbeeld met gamberi (gamba’s) of biefstuk en zoete uiencompote.

Ook écht Italiaans: een espresso drinken aan de bar. Dat kan ook bij STRADA. Of geniet van een kop koffie of cappuccino in één van de fijne zitjes in de zaak. Ook kun je diverse delicatessenproducten kopen in de zaak. Denk aan cannoli of olijfolie.

Italiaanse hartstocht

De Italiaanse hartstocht vol smaak, passie en karakter is uitgevoerd tot in de kleinste details. Duurzame, echte, lichte en kleurrijke materialen geven STRADA een moderne uitstraling. De inrichting heeft de sfeer en charme van een Italiaans plein. Door de ‘pizzaiolo’ waan je je in een warme, moderne Italiaanse stad op een zwoele zomermiddag.

Openingstijden

Benieuwd naar de openingstijden van STRADA? We zetten ze hieronder op een rijtje.

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: 12:00 – 19:00 uur
  • Donderdag: 12:00 – 20:00 uur
  • Vrijdag: 12:00 – 19:00 uur
  • Zaterdag: 12:00 – 19:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 19:00 uur

Meer informatie

Wil je meer weten over het concept van STRADA en het menu? Bekijk dan snel de website.

Overigens is STRADA ook nog op zoek naar personeel. De vacature vind je hier.