IT’S DERBYTIME: Willem II treft NAC Breda in de nacompetitie

Ongelofelijk; wat niemand aan het begin van het seizoen verwachtte is toch waarheid geworden. Willem II treft NAC Breda in twee directe duels om promotie/degradatie. De eerste clash staat aanstaande donderdag in Breda op het programma waarna Willem II het zondag in eigen huis tegen ze opneemt. 

Willem II won zondagmiddag met 5-2 van Almere City FC. Een ruime zege, toch ging het niet zo gemakkelijk als dat de uitslag doet vermoeden. De ploeg van Jurgen Streppel begon goed en stond al na drie minuten op een 1-0 voorsprong. Daarna zakte het elftal weg en speelde het een hele matige eerste helft. Gelukkig was de tweede helft een stuk beter en gaf Lucas Andersen zijn goede optreden tegen Roda JC een vervolg. Hij wist zelfs drie keer te scoren.

Willem II – NAC

Aanstaande donderdag staat de eerste wedstrijd tegen NAC op het programma. De aftrap is donderdag om 18:30 uur. Er mogen geen uitsupporters plaatsnemen in het stadion. Drie dagen later, op zondag, is het Koning Willem II Stadion het decor voor de Brabantse Derby. De wedstrijd begint om 16:45 uur en de online kaartverkoop is inmiddels begonnen. Je kunt ook kaarten kopen bij de receptie in het stadion.

De Tricolores kunnen alle steun heel goed gebruiken. De laatste training voor de thuiswedstrijd staat zaterdagmiddag op het programma en begint om 15:30 uur.

Wat denken jullie?

Dit belooft een hele spannende week te worden. Maar wat zijn jullie verwachtingen eigenlijk?

[poll id=”15″]