It’s Kwèèker-time again: stuur nu je Tilburgse spreuken in!

men nie belle kwèèker

Eind februari is het alweer carnaval in Kruikenstad. En bij carnaval horen natuurlijk onze Tilburgse carnavalskwèèkers. En aangezien we weer hele leuke, originele en creatieve Tilburgse spreuken op deze gekleurde Kwèèkers willen laten drukken, hebben we jullie hulp meer dan nodig. Je kunt je Kwèèkers dan ook NU insturen!

Voordat we verder gaan: wist je dat wij ook een aantal Kwèèkers als embleem hebben laten maken? De verkoop hiervan gaat heel hard (lees de Kwèèkers zijn bijna uitverkocht) maar we hebben er nog een aantal op voorraad. Wil jij Kwèèkers op je carnavalsoutfit? Bestel ze dan snel.

Kwèèkers

Je kent ze wel, de gekleurde kaartjes met Tilburgse spreuken die je tijdens carnaval tegenkomt in Kruikenstad. We kunnen deze natuurlijk zelf verzinnen maar vinden het veel leuker als deze van jullie komen! Stuur je favoriete Tilburgse spreuk via onderstaand formulier in en misschien ben jij vanaf dit jaar Opperkwèèker (Kruik met een eigen Kwèèker).

Kwèèker-inzendingen

Zelf Kwèèkers maken

Ga nu zelf aan de slag met het maken van jouw Kwèèker! Via deze weg kun jij zelf Kwèèkers ontwerpen en delen met je vrienden. Heel veel plezier!