Jaar lang gratis naar 013 voor Tilburgse studente

Zoals elk jaar geeft Tilburgstudentenstad.com met een voorjaarsactie een mooie prijs weg. Waar het vorig jaar ging om gratis wonen, werd dit jaar samen met 013 een jaar lang gratis concerten weggegeven.

De gelukkige winnares mocht haar prijs in ontvangst nemen in de poptempel van Tilburg. Met de Gold Card mag Tessa Rene een jaar lang gratis alle concerten in poppodium 013 bezoeken. De eerstejaars International Event, Music & Entertainment Studies (IEMES) studente zat midden in de les toen ze hoorde dat ze de prijs had gewonnen. “In eerste instantie geloofde ik het niet, maar toen ik het bericht nog eens goed las drong het door en werd ik super blij!”. Tessa zegt 013 komend jaar te bezoeken voor alles wat haar leuk lijkt, wat ook maar leuk klinkt en alles waar haar vrienden heen gaan, kortom ze zal er vaak te vinden zijn.

Tilburgstudentenstad.com is de plek voor (aankomende) studenten in Tilburg om alles te weten te komen over studeren, wonen, werken, sporten, verenigingen, uitgaan en cultuur. Bekijk ook facebook.com/tilburgstudentenstad en volg ze op Twitter.com/Tstudentenstad.