Jaarlijkse VrijwilligersbedankTavond in een nieuw jasje

vrijwilligersprijzen

Ieder jaar worden de vrijwilligers van gemeente Tilburg weer opnieuw in het zonnetje gezet. Dit doet ContourdeTwern in opdracht van gemeente Tilburg samen met diverse maatschappelijke betrokken partners uit de stad. Jaarlijks werd er een VrijwilligersbedankTavond georganiseerd. Dit jaar zetten ze de vrijwilligers op een andere manier in het zonnetje.

Foto: Joris Buijs/Beeld Werkt

VrijwilligersbedankTavond

Op vrijdag 4 november is er voor genodigden een feestelijke bijeenkomst in het Interpolisgebouw waar Interpolis en Rabobank Tilburg de officiële uitreiking van de Vrijwilligersprijzen verzorgen. Naast het beschikbaar stellen van de ruimte en de catering stellen zij ook het prijzengeld beschikbaar. De uitreiking is tevens de aftrap van de VrijwilligersbedankTweek, die in plaats van een BedankTavond wordt georganiseerd.

Die week vindt plaats van 4 t/m13 november waarin je als vrijwilliger je eigen bedankje uit kunt kiezen. Denk daarbij aan workshops, kortingsbonnen of een (gratis) bezoek aan bijvoorbeeld de bioscoop. Deze bedankjes komen vanaf 1 september te staan op de website www.vrijwilligersbedankt.nl.

Meer informatie

Ze zijn nog volop bezig met de uitwerking en invulling van de VrijwilligersbedankTweek. Denk je als maatschappelijk betrokken partner een bijdrage aan het vernieuwde vrijwilligersbedankje te kunnen leveren, dan maakt projectleider Margaret Ariëns graag kennis. Bel naar 013-549 86 46 of mail naar margaretariens@contourdetwern.nl.