Jan de Cock Mode loopt enorme waterschade op na hoosbuien en houdt verbouwingsuitverkoop

jan de cock mode

Wat een pech voor Jan de Cock Mode in Tilburg. Trekt de economie eindelijk weer aan omdat mensen het weer aandurven om te gaan winkelen, voltrekt zich een nieuw drama voor de modezaak aan het NS-plein. De zaak liep gigantische waterschade op door de verschillende hoosbuien van vorige week. 

Met name het interieur, de wanden en vloeren zijn doorweekt en beschadigd. Hierdoor moesten ze een week dicht om de winkel zoveel mogelijk te herstellen en de schade te inventariseren. Nu zijn de deuren weer geopend en houden ze een verbouwingsuitverkoop. Want gelukkig zijn een heleboel prachtige kledingstukken onbeschadigd gebleven.

Verbouwingsuitverkoop

Tijdens de verbouwingsuitverkoop krijg je fikse korting op de gehele collectie van Jan de Cock Mode. Wil jij je garderobe aanvullen? Dan is een korting van 30% zeker niet verkeerd. De korting geldt onder andere op Sartoria Tramarossa, Gentiluomo, Profuomo, Cavallaro, Napoli, Denham, Drykorn, Artu Napoli, John Miller en nog veel meer topmerken.

Meer informatie

Benieuwd naar actuele openingstijden van Jan de Cock Mode of informatie over de verbouwing en uitverkoop? Check dan vooral de Facebookpagina van de modezaak. En neem zeker een kijkje, schaf wat aan en steun deze getroffen Tilburgse modezaak.