Janneke Woudenberg tekent bij als coach van Were Di Dames 1

Janneke Woudenberg is ook komend seizoen coach van het eerste vrouwenteam van Were Di. Zij staat sinds de winterstop aan het roer bij de Overgangsklasser uit Tilburg.

De reacties

“Mijn gevoel zegt dat ik nog niet klaar ben bij Were Di Tilburg. Ik sta nu 2,5 maand aan het roer en we maken grote stappen voorwaarts. We hebben ontzettend veel kwaliteit in het team en dat begint er nu uit te komen. Ik ben erg benieuwd wat we samen in een heel seizoen kunnen bewerkstelligen”, aldus Woudenberg.

René Stenvert, voorzitter van Were Di hockey, onderschrijft dit: “We gaan op dit moment als een trein. De overwinning op de koploper Push – met maar liefst 5-1 – is daar het bewijs van. Daarmee hebben we definitief afscheid genomen van de neerwaartse spiraal waar we eind vorig jaar inzaten.”

Versterking

Woudenberg is nog op zoek naar versterking: “Eind mei starten de selectietrainingen. Op dit moment is onze selectie te smal, dus ik kom graag in contact met speelsters die ons team willen komen versterken en/of verbreden.”Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via jannekewoudenberg@hotmail.com