Als jarige gratis naar Beekse Bergen

Het is al het hele jaar feest bij de Beekse Bergen. Om het 50-jarig jubileum van Speelland extra luister bij te zetten, krijgen alle jarigen in de maanden augustus en september gratis toegang op hun geboortedag! Bij zowel Speelland als Safaripark Beekse Bergen: dat is nog eens trakteren!
Om als jarige gratis Speelland of Safaripark Beekse Bergen binnen te mogen, hoef je niet veel te doen. Er zijn slechts drie voorwaarden: laat je legitimatiebewijs zien om te bewijzen dat je die dag echt jarig bent, neem minimaal één betalende bezoeker mee en zing aan de kassa samen het lied ‘Er is er een jarig hoera, hoera’ of ‘Lang zal ze leven’ voor jezelf én het jarige Speelland Beekse Bergen. Als tegenprestatie ontvangen jarige kinderen dan ook nog een leuke verjaardags-cap.

Als je er voor kiest om het Safaripark te bezoeken, dan kun je mooi even op kraamvisite bij de roze flamingo’s.  Daar is momenteel namelijk sprake van een geboortegolf. Het ene na het andere kuiken kruipt daar deze maanden uit het ei. En er worden er nog meer verwacht! Alle reden dus om extra feest te vieren.

De feestelijkheden rond het 50-jarig bestaan van Speelland Beekse Bergen begonnen met Hemelvaart. Bezoekers konden toen vier dagen lang onder meer meedoen aan een zoektocht naar  gouden enveloppen met daarin mooie prijzen, genieten van de Sesamstraat Liedjesshow of zich vermaken op de 90 meter lange mobiele stormbaan.

Sinds 20 juli staat het jarige Speelland vijf zondagen lang in het teken van de Zomer Big Five. Op 3 augustus, 10 augustus of 17 augustus is het nog mogelijk om jezelf te meten met de grootste en gevaarlijkste dieren uit Afrika. Ben jij net zo snel als een leeuw of zo slim als een olifant? Kom het testen op Speelland.

Daarnaast is er iedere zondag een spetterend optreden of voorstelling. Het Zandkasteel en Diego & Dora beten in juli het spits af. Op zondag 3 augustus is het tijd voor het Junior Songfestival On Tour. De populaire jongensband B-Brave brengt op zondag 10 augustus een bezoek aan Speelland. En ook aan de wat kleinere bezoekers is gedacht: op 17 augustus geeft Dirk Scheele namelijk zijn ‘Zomerpopconcert’.