Je kast aan het opruimen? Op deze plekken in Tilburg kun je oude kleding inleveren!

Kleding

Uit verveling doen we momenteel alles waar we normaal gesproken niet zo’n zin in hebben. Het uitruimen en sorteren van je kledingkasten bijvoorbeeld! Met de zomer op komst is het hoog tijd om eens te bekijken wat je nog nodig hebt en wat je eigenlijk niet meer draagt. Maar waar in Tilburg kun je kleding die je niet meer draagt naartoe brengen?

Kringloopwinkels

Kleding inleveren kan bij verschillende kringloop-of tweedehandskleding/vintage winkels. Hierbij is het wel belangrijk dat je afgedankte kledij nog draagbaar is. Bij sommige tweedehandskleding winkels krijg je zelfs nog een percentage van de opbrengst van jouw afgedragen kledingstukken. We hebben verschillende locaties waar jij je kleding in kunt leveren voor je op een rijtje gezet. Zij sorteren het met alle liefde uit en zorgen ervoor dat het een tweede leven krijgt.

Zoals je kan zien zijn er genoeg mogelijkheden om je kleding een tweede leven te geven. We hopen jullie met dit artikel een beetje duurzaam op weg te helpen. Heb je nog meer tips voor wat je kunt doen met oude kleding? Laat het ons weten in de comments!

Kledingcontainers

Natuurlijk zijn er ook veel kledingcontainers te vinden door heel de stad. Op deze handige kaart staan alle afvalcontainers in Tilburg, zodat je niet al te lang hoeft te zoeken.