Je kunt nu ook kamperen op de Stadscamping in Tilburg met de Meedoenregeling

meedoenregeling

Met de Meedoenregeling kun je leuke dingen doen en nieuwe mensen leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, cultuur, cursussen, lidmaatschap, uitstapjes, tuinieren en nog veel meer. Maar nu ook kamperen! Lekker met je gezin een paar dagen op vakantie in eigen stad op de camping in het Spoorpark. Of boek zo’n gave tipi! Kijk voor het meedoenregeling aanbod van Stadscamping Tilburg op t-helpt.nl.

Boeken

Wil je meteen boeken? Boek dan jouw vakantie via de website en geef bij de opmerkingen aan dat je gebruik wilt maken van de meedoenregeling. Geef daarbij je klantnummer en geboortedatum door, dan kunnen ze jouw reservering afboeken van je budget en je boeking bevestigen. Is je meedoenregeling budget niet meer toereikend? Dan moet je de rest zelf bijleggen, hiervoor stuurt Stadscamping je dan een betaallink.

Over de Meedoenregeling

Ook Tilburgers die minder te besteden hebben, kunnen meedoen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten. Heb je een laag inkomen dan is er deze regeling. Daarmee kunnen jij en je gezinsleden kiezen uit meer dan 1700 activiteiten. Er zit voor iedereen wat tussen. Ongeacht leeftijd of beperking.