Je mag tijdelijk je eigen snacks & drankjes meenemen naar Pathé en Euroscoop

eigen snacks

Ja je leest het goed: vanaf nu mag je je eigen chips, koekjes, snoep, popcorn én drankjes (m.u.v. alcohol) meenemen naar de bioscopen van Pathé en Euroscoop. De buffetten en shops zijn tijdelijk gesloten, waardoor de verkoop van snacks en drankjes voor Pathé en Euroscoop niet meer mogelijk is. 

Zo schrijven Pathé en Euroscoop op Facebook: “Ondanks dat wij ervan overtuigd zijn dat popcorn kopen bij ons veilig is, hebben de veiligheidsregio’s besloten dat wij alle buffetten en shops moeten sluiten. We mogen dus tijdelijk geen eten en drinken verkopen. Daarom mag je, zolang dit verbod duurt, eigen snacks (zoals popcorn en chips, geen fastfood) en drinken (geen alcohol) meenemen.”

Bijzonder bioscoopbezoek

Een bioscoopbezoek is momenteel sowieso al anders dan anders. Zo is de maximale capaciteit voor een zaal slechts 30 personen, waardoor je haast een bioscoop voor jezelf hebt. Ook is het noodzakelijk om tickets vooraf online te bestellen (kassa’s zijn gesloten). En vergeet ook niet een mondkapje mee te nemen. De bioscopen adviseren bezoekers om een mondkapje te dragen bij verplaatsing binnen de bioscoop.

Benieuwd waar je nog meer rekening mee moet houden bij een bezoek de bioscoop? Check hier de belangrijkste maatregelen bij Pathé en hier de belangrijkste maatregelen bij Euroscoop.

Win kaarten

Via Facebook geven wij nu 2 x 2 kaarten weg voor Pathé Tilburg. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is de persoon taggen onder het Facebookbericht met wie je heel graag naar de bioscoop gaat. Let op: komen jullie niet uit hetzelfde huishouden, dan geldt de anderhalve meter afstand regel.