Jeangu Macrooy luidt Songfestival in met theatertour

jeangu macrooy

Het Eurovisie Songfestival is dit jaar een hele happening. Jeangu Macrooy is degene die de Nederlandse titel mag verdedigen. Met zijn nieuwe album en releaseshow heeft hij een mooie naam voor zichzelf neergezet. Om een voorproefje te geven wat Nederland, en de rest van Europa, te wachten staat in mei, start Jeangu zijn solo theatertour: Horizon.

Voordat de songfestivalgekte losbarst, staat Jeangu Macrooy op 23 april 2020 in de concertzaal van Theaters Tilburg. Tickets zijn nu verkrijgbaar voor slechts €23,50.

Jeangu Macrooy

Met zijn lovend ontvangen nieuwe tweede album ‘Horizon’ en een uitverkochte releaseshow in Paradiso, gaat Jeangu Macrooy solo op theatertour. De afgelopen jaren waren een flinke rollercoaster voor hem. Jeangu schitterde als Judas in The Passion en zijn debuutalbum High On You werd genomineerd voor een Edison Pop. Bij De Wereld Draait Door werd hij snel een graag geziene gast. Ook speelde hij op festivals als Lowlands, North Sea Jazz en Noorderslag. In de Tilburgse Concertzaal was hij met ‘The music from James Bond’ samen met het Metropole Orkest te zien en horen.

Eurovisie Songfestival

Voordat de Eurovisie gekte losbarst, komt hij terug naar Tilburg. Tijdens zijn concert geeft Jeangu een muzikale voorstelling waar hij zijn persoonlijke verhaal zal vertellen met zijn nummers, ondersteund door zijn eigen liveband. Ben je erbij, voordat de hele wereld hem ziet?

Tickets & verdere informatie

Tickets voor het concert zijn te bestellen via de site via 013 543 22 29, of via de Ticketservice in de hoofdhal van Theaters Tilburg.