Nieuws

JEMATTHY
Let op! Dit artikel is al 503 dagen oud en wellicht niet meer relevant

JEMATTHY (bekend van Love Island) brengt eerste single uit

Na een succesvolle deelname aan realityprogramma Love Island, timmert Oisterwijker Matthy van Empel hard aan zijn dj carrière. Met zijn alter ego JEMATTHY zet hij festivals en clubs in binnen- en buitenland op zijn kop. Vandaag, op zijn 27e verjaardag, lanceert Matthy zijn eerste singel ‘Gevaar’.

Gevaar

Matthy ging voor zijn nieuwe single de samenwerking aan met Tutu, oftewel Martin Foru, die ook in Love Island te zien was en Donny Duardo aan. De laatstgenoemde kun je kennen van de track Amsterdamn, welke kon rekenen op honderdduizenden streams en views online.

De nieuwe single van de drie heren wordt een dikke clubhit.

Shows en binnen- en buitenland

Sinds het Love Island avontuur gaat het hard voor Matthy. Hij combineert zijn werk als accountmanager met gigantisch veel optredens in met name Nederland en België. Komende tijd gaat de goedlachse Oisterwijker zich steeds meer richten op het uitbrengen van eigen muziek. Er liggen dan ook nog een hoop platen op de plank die later dit jaar worden uitgebracht.

Love Island

Tijdens Love Island ging Matthy afgelopen zomer op zoek naar de liefde in een prachtige villa op Cran Canaria. Het avontuur werd volledig vastgelegd op camera en door honderdduizenden Nederlanders en Belgen gevolgd op videoland en de nationale beeldbuis. Daar zagen zij hoe de sympathieke Oisterwijker het hart veroverde van de Tilburgse Kelly. De twee zijn overigens nog steeds samen.

Reageer op dit bericht