Jesse Prins, Quido van der Graaf, Danny Froger & meer: Shoco pakt maandelijks groots uit met een zondagmiddagborrel!

Zondagmiddagborrels Shoco

Iedere eerste zondag van de maand is het feest bij Shoco aan de Korte Heuvel. De horecazaak pakt maandelijks namelijk uit met een zondagmiddagborrel. Dit betekent dat je onder genot van een hapje en drankje het weekend feestelijk afsluit. 

Aanstaande zondag staat de eerste editie van deze zondagmiddagborrels op het programma. Niemand minder dan Jesse Prins trapt deze eerste editie af. De borrel begint om 16:00 uur.

Over Jesse Prins

Je kunt Jesse Prins kennen van dit filmpje op Dumpert. In dit filmpje haalt Tino Martin Jesse het podium om. Vervolgens blaast Jesse heel de zaal omver met zijn prachtige stem.

Dit talent blijft niet snel onopgemerkt. Zo benaderden Billy Dans en producer John Dirne Jesse Prins. Ondanks dat Jesse zo succesvol is, blijft hij bescheiden: “Eigenlijk was het nooit mijn plan om artiest te worden. Natuurlijk vond ik het leuk om te zingen en riepen familie en vrienden dat ik daar iets mee moest doen, maar dat het zo zou lopen had ik niet durven dromen!”

Volgende edities

Pak je agenda er maar bij, want Shoco heeft voor de volgende edities van de zondagmiddagborrels nog meer grote namen weten te strikken! Zo komt op zondag 1 oktober Quido van der Graaf, op 5 november komt Danny Froger, op 3 december komt Mike Peterson en op zondag 7 januari wordt er een speciale nieuwjaarsborrel georganiseerd met Yves Berendse!