Jett Rebel en Postmen op Elastiek 2014

Het programma voor het gratis Hilvarenbeekse festival is compleet. Op 20, 21 en 22 juni kan de bezoeker zich laten raken door zo’n 30 acts, bestaande uit live-bands, straattheater en DJ’s met als decor de sfeervol aangeklede Vrijthof. Het festival zal ook dit jaar gratis toegankelijk zijn. De grote namen van deze editie zijn Postmen en 3FM Serious Talent, Jett Rebel.

Het festival zal op de Hilvarenbeekse Vrijthof los barsten met de winnaar van de DJ-contest.. De beste deelnemers van de ruim 20 aanmeldingen strijden op 16 mei tegen elkaar in OJC The Box te Hilvarenbeek om de openingsact van Elastiek 2014 te worden. Na de winnaar van de DJ Contest draait het Tilburgse talent Kriss-One.

Momenteel draait JoeySuki over de hele wereld maar op 20 juni komt hij naar Hilvarenbeek. Deze DJ & producer uit Tilburg heeft de afgelopen 5 jaar al meer dan vijftig releases uitgebracht met onder andere de beste DJ ter wereld, Hardwell. Na JoeySuki zal SnelleJelle de bezoeker raken met een heftige mix van verschillende stijlen. De succesvolle formatie Puinhoop Kollektiv zal de vrijdagavond knallend afsluiten.

De feestelijke zaterdagavond
De zaterdagavond van Elastiek zal geopend worden door een brassband die barst van de energie. Op twee podia zorgen Isabelle Amé, Daybroke, Knarsetand en Reservoir Dogs voor een feestelijke avond. De tienkoppige band Knarsetand brengt een energieke mix van drum ’n’ bass, gypsy, reggae balkan, dubstep, ska en popmuziek. Als afsluiter komt de spectaculaire Belgische cover-partyband Cookies and Cream de zaterdagavond op de Vrijthof feestend afsluiten.

De zondag voor jong en oud
Lucy Paul, Projekt Rakija, 44 Shakedown en The Cool Quest zijn enkele namen die op zondag 22 juni naar Elastiek komen. Een van de hoofdacts die op zondag de Vrijthof op z’n kop zal zetten is Jett Rebel. In 2013 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, genomineerd voor maar liefst twee Edison Awards en met zijn single ‘Tonight’  heeft hij al een 3FM Megahit te pakken. Naast Elastiek speelt Jett Rebel deze zomer ook op Pinkpop en Concert at Sea. In 2007 stonden ze al een keer op Elastiek maar op zondagavond zal het festival spectaculair worden afgesloten door niemand minder dan Postmen.

Zondag zal naast het sfeervolle Elastiek programma ook de Hilvermert weer plaats vinden. Het straattheater en kinderprogramma vormen ook dit jaar weer een leuke belevenis voor alle leeftijden. Het kinderprogramma staat in het teken van muziek waarbij kinderen zelf ook daadwerkelijk met instrumenten aan de slag gaan en voor een optreden gaan zorgen.