Jeugd Were Di in het nieuw gestoken

De hockeyende jeugd van Were Di Tilburg kan er de komende tijd weer tegenaan. Van Rabobank Tilburg ontvingen zij een sponsorpakket. Hierdoor ontbreekt het de jeugdspelers aan niets rondom de wedstrijd.

Alle jeugdteams ontvingen uit handen van Rabobanker-medewerker Joan Donkers materialen zoals een ballentas, hesjes, bidonnen en een keeperstas met Rabobank-opdruk. Koen van de Velden van de jeugdcommissie is enorm blij met de steun van de Rabobank. “Het ziet er enorm verzorgd uit als teams met dezelfde materialen kunnen spelen en trainen”.

Rabobank Tilburg  en omstreken sponsort in de volle breedte de hockeyjeugd van Were Di Tilburg. De Rabobank doet dat door op een zeer creatieve manier de samenwerking aan te gaan met Were Di. Rabobank en Were Di. De partijen hebben een verbintenis voor drie jaar.

Over Were Di Tilburg:
Were Di Tilburg is een buitensportvereniging in Tilburg. Bij deze club worden vier sporten beoefend: hockey, jeu de boules, tennis en beachvolleybal. Het eerste herenhockeyteam speelt in het seizoen 2008-2009 in de overgangsklasse. Dames 1 speelt in het seizoen 2008-2009 in de 1e klasse.

Het ledental van Were Di is fors toegenomen. Zo groeide de hockeyafdeling in het seizoen 2006-2007 met bijna 25%. Het aantal leden van de omnivereniging naderde medio 2008 de 1700. Were Di is daarmee de grootste buitensportvereniging van Tilburg. Were Di organiseert verschillende festiviteiten, zoals een Minikamp (voor de mini's), en toernooien. Het bekendste daarvan is het Dolleman Toernooi dat steeds in het pinksterweekend wordt gehouden.