Jeugdlintjes en vrijwilligersprijzen: op wie ben jij trots?

Onze gemeente kent veel inwoners waar we trots op mogen zijn. Ken jij een vrijwilliger uit Berkel-Enschot, Biezenmortel, Tilburg of Udenhout die van onschatbare waarde is voor de samenleving? Of ben je onder de indruk van een groep vrijwilligers, een vrijwilligersproject of een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Tilburg? Dan nodigen de gemeente Tilburg en VrijwilligersTilburg je van harte uit om ‘jouw trots’ voor te dragen voor het Jeugdlintje of één van de drie Vrijwilligersprijzen.

Voorbeelden

Ga naar deze website om een (jeugd)vrijwilliger, project of organisatie voor te dragen. Ter inspiratie een paar voorbeelden

· Jouw (klein)kind collecteert voor het goede doel

· De buurjongen zet zich in als vrijwilliger bij de voedselbank

· Een vriend is al jaren een maatje van iemand die eenzaam is

· Een groep vrijwilligers organiseert een gratis dansfestival in en voor de stad

Voordragen kan nu!

Voordragen kan vanaf nu tot en met zondag 22 september. Uit alle voordrachten selecteert een deskundige jury maximaal tien kinderen en jongeren tot en met zeventien jaar voor het Jeugdlintje en kiest zij de winnaar van de Jongerenvrijwilligersprijs. Ook selecteert zij drie genomineerde vrijwilligers en organisaties voor de Vrijwilligersprijzen. Deze genomineerden worden zaterdag 12 oktober bekendgemaakt in het Brabants Dagblad. Vanaf dat moment is de digitale stembus geopend en kunnen alle inwoners uit de gemeente Tilburg eenmaal hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie.

Bekendmaking

Vrijdag 8 november weten we wie Tilburgs trots is en de felbegeerde Vrijwilligersprijzen van 2024 in de wacht hebben gesleept. Die maand worden ook de helden van het Jeugdlintje bekendgemaakt.

Wie is jouw trots?

Laat nu weten wie je voordraagt. Ga naar deze website en wie weet wordt jouw trots in het zonnetje gezet!