John West, Marco Schuitmaker, Jeffrey Heesen en meer: Hollandse Glorie keert terug in Sporthal Dongewijk

Hollandse Glorie

Op 18 november is het één groot feest bij Sporthal Dongewijk in de Reeshof. Hollandse Glorie staat namelijk op het programma. Tijdens deze feestavond komt de crème de la crème van het levenslied naar Tilburg. Benieuwd? Lees snel verder!

Topprogramma

Hollandse Glorie haalt ook dit jaar weer een topprogramma naar de Reeshof. “Niemand minder dan Marco Schuitmaker is er bij met zijn hit Engelbewaarder. Het wordt wederom ouderwets gezellig in Sporthal Dongewijk met artiesten als John West, Jeffrey Heesen, Robert Pater en vriend van de show Frank Smeekens. DJ Max Miller zorgt voor de muzikale noten tussendoor”, aldus een woordvoerder namens de organisatie.

Kaartverkoop

Wil je bij dit topfeest zijn? Wees er dan snel bij, want meer dan 80% van alle kaarten zijn nu al uitverkocht. Hollandse Glorie belooft dan ook weer -net als vorige edities- stijf uitverkocht te worden. Klik hier om je tickets te kopen!

Goed om te weten

De minimumleeftijd voor Hollandse Glorie is 18 jaar. Het feest is van 19:00 uur tot 00:00 uur en je innerlijke mens wordt ook goed verzorgd, want er is een foodcorner aanwezig. Daarnaast is Sporthal Dongewijk makkelijk te bereiken, zo is er een fietsenstalling en zijn er rond de sporthal en Station Reeshof genoeg parkeergelegenheden. Meer informatie kun je vinden op de website van Hollandse Glorie.