John West, Ruth Jacott & Tino Martin: Auberge Sunday Sessions keren terug in winters circusjasje!

Auberge du Bonheur heeft na de Auberge Sunday Sessions in 2020 en 2021 besloten om het succesvolle concept te herintroduceren. De intieme concerten bracht veel Tilburgers (en mensen van ver daarbuiten) veel tijdens de moeilijke coronapandemie. De grootste artiesten des Vaderland traden op in de prachtige tuin van het horeca-etablissement aan de Bredaseweg.

Directeur Tim Wijdemans (Bonheur Horeca Groep) over het concept: “Bijna elke dag worden we herinnerd aan het succes van de Sunday Sessions. De hoogste tijd voor het vervolg dus!”

De 3 C’s: circusacts, concert en culinair genieten

Op 26, 27 en 28 januari verruilt Auberge du Bonheur de mooiste tuin van Tilburg in voor het Tilburgs Winter Circus op evenemententerrein ’t Laar. Daar kunnen gasten genieten van een heerlijke avond uit. Nederlandse topartiesten en circusacts geven voor een select gezelschap een intiem optreden in de piste. Gelijktijdig wacht de gasten een culinair viergangendiner, verzorgd door cuisinier Ralph Blaakenburg van restaurant La Nouvelle Auberge.

De Nederlandse topartiesten die optreden zijn niet de minsten. Namelijk:

  • Vrijdag 26 januari 2024: Tino Martin
  • Zaterdag 27 januari 2024: Ruth Jacott
  • Zondag 28 januari: John West

De Auberge Circus Sessions vinden op bovenstaande data plaats van 18:45 – 22:30 uur. Voor elke sessie zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar. Deze tickets kunnen vanaf vier personen (en daarna uit te breiden per twee) gereserveerd worden.

Kaarten bemachtigen

Wil jij als allereerste een kaartje bemachtigen? Begrijpelijk! Je kunt jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief van Bonheur Horeca Groep. Je krijgt dan als eerste exclusieve toegang tot de pre-sale op vrijdag 1 december om 18:00 uur. De reguliere verkoop voor de Auberge Circus Sessions 2024 gaat op maandag 4 december van start.

Tickets kosten €129,50 per persoon. Voor dit bedrag geniet je van een optreden van een topartiest, de circusacts en het culinaire viergangendiner.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit grandioze concept en de kaartverkoop? Check dan deze link!