John West, Yves Berendse, Frank Smeekens en meer komen naar Korte Heuvel voor uitgebreide dinnershows

john west borreltijd

Genieten van lekkere drankjes, een uitgebreid hapjes diner en optredens van leuke artiesten: Live en Shoco op de Korte Heuvel slaan de handen ineen voor een leuk evenement. De naam van het event is Borreltijd. De eerste edities van het event staan op zondag 5 juli en zondag 26 juli op het programma. 

Tijdens de eerste editie van Borreltijd bij Live & Shoco, op zondag 5 juli, treden niemand minder dan Yves Berendse en Frank Smeekens op. Tijdens de tweede editie, op zondag 26 juli, kun je genieten van optredens van John West en Joeri Plaizier. De inloop start om 15:30 uur en het evenement begint om 16:00 uur. Vanaf dan kun je genieten van een vier uur lang durend spektakel vol muziek, lekkernijen en borrels. Het event eindigt om 20:00 uur maar daarna kun je nog tot in de late uurtjes blijven borrelen.

Borreltijd bij Live & Shoco

Voor Borreltijd betaal je €59,50 per persoon. Je ontvangt een welkomstdrankje en gedurende het arrangement wisselen diverse warme en koude gerechten zich af. Ondertussen kun je lekker borrelen, eten en genieten van de muziek. Je gaat in ieder geval niet met lege maag naar huis.

Meer informatie

Shoco en Live hebben tafels voor 2 of 4 personen beschikbaar. Mocht je uit één huishouden komen, kun je een grotere tafel reserveren. Per zaak zijn er maar veertig plekken beschikbaar dus reserveer snel. Reserveren kan via de websites van beide horecazaken aan de Korte Heuvel. Zo kun je zelf kiezen of je graag bij Live of Shoco plaatsneemt.

Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM nauwlettend opgevolgd.