JohnBeerens.com en tenuesponsoren ‘bezorgen’ zichtbaarheid Willem II

Wie in Tilburg in de komende maanden een pakketje bestelt wat bij u thuis geleverd wordt door DPD Pakketservice kan een schitterende bus voor zijn/haar deur verwachten. In totaal zijn 10 busjes, in het herkenbare logo, versierd met verschillende spelers van de Tricolores.

De actie is een mooi initiatief wat in gang gezet is door de vier tenuesponsoren van de club. JohnBeerens.com, T-Logistics, E-mail International en DPD Pakketservice gingen in een eerder stadium al rond de tafel om te kijken wat zij samen voor de club konden doen, met als doel de zichtbaarheid in de stad Tilburg te vergroten. In dat gesprek werd snel duidelijk dat deze zichtbaarheid het beste te bereiken was via de 10 bestelbusjes van DPD Pakketservice die elke dag door heel Tilburg rijden. Een aantal weken later werden de stickers besteld en geplakt en rijden spelers als Boymans, Messaoud en Ippel door de stad.

De actie met de busjes is niet de eerste zichtbaarheidvergrotende actie voor Willem II. Eerder dit jaar organiseerde JohnBeerens.com al een handtekeningmiddag voor de kinderen in het Koning Willem II stadion en liep de Beautywebshop samen met enkele spelers van de Tricolores mee in de Carnavalsoptocht door de Kruikenstad. Ondanks het feit dat het seizoen steeds dichter bij de ontknoping komt, zullen zij ook in de komende periode proberen meerdere acties op te zetten om het enthousiasme voor Willem II in Tilburg te vergroten.

Ga als twaalfde man achter Willem II te gaan staan! Hoe? De komende periode rijden in Tilburg en omgeving 10 bussen van DPD Pakketservice met actiefoto’s van een aantal spelers van Willem II erop.  John Beerens: “Als sponsoren roepen we iedereen op een ‘selfie’ van jezelf en de bus te maken en deze online te delen om de spelers van Willem II succes te wensen. Gebruik in het bericht #samennaardeheuvel, de leukste of origineelste ‘post’ wint een ‘Samen naar de Heuvel VIP arrangement’. “