JohnBeerens.com kidsdag bij VOAB een groot succes

Op woensdag 26 maart vond op het terrein  van VOAB de eerste editie van de JohnBeerens.com kidsdag plaats. Gedurende deze dag konden de kinderen verschillende Willem II en voetbal gerelateerde activiteiten doen. Zo konden deze kinderen  jagen op de handtekeningen van de Willem II spelers, een balletje trappen en verschillende vragen stellen aan de selectie van Willem II.

De kinderen verzamelden vanaf 12:30 uur op het terrein van VOAB waar ze zich konden aanmelden. Om 13:00 uur vond de aftrap plaats en konden de kinderen handtekeningen verzamelen en foto’s maken van de Willem II selectie. Nadat de kinderen alle handtekeningen en foto’s verzameld hadden konden zij deelnemen aan bepaalde voetbalactiviteiten met de Willem II selectie. Zo konden de kinderen penalty’s schieten met Bruno Andrade, Belgisch voetballen met Norair Mamedov of lekker een partijtje spelen met Jordens Peters. Deze sportieve en gezellige dag liep omstreeks 16:00 uur op zijn einde. Omroep Tilburg was die dag ook aanwezig om deze dag vast te leggen en dit is terug te zien in Willem II tv.

Tot slot was ook onze vriend Kingo aanwezig. Kingo vond het schitterend om zoveel enthousiaste kinderen aan het werk te zien met de gehele Willem II selectie. Wat hij ook prachtig vond waren de vele Willem II smoelen die aanwezig waren die dag. Zo gingen enkele spelers met deze smoelen op de foto. Ben jij nog niet in het bezit van een Willem II smoel? Niet getreurd want Kingo gaat binnenkort weer op pad om deze smoelen verder te verspreiden in Tilburg en omstreken. Wil je dat Kingo bij je langskomt? Mail Kingo dan snel naar kingo@johnbeerens.com en wie weet zie jij Kingo binnenkort wel op jouw school, jouw vereniging of ergens anders verschijnen.

Ali messaoud kidsmiddag johnbeerens copy