Johnbeerens.com vergroot marktpositie door overname MyHair.nl

Johnbeerens.com is de marktleider in beauty- en haarproducten in de Benelux met een hoge tevredenheid van haar klanten. Het bedrijf dat is gevestigd in Goirle heeft haar marktpositie vergroot door sinds deze maand MyHair.nl over te nemen. Het klantenbestand en de webshopactiviteiten van MyHair.nl zijn volledig overgedragen. Lees verder.

De in Den Haag gevestigde webshop MyHair.nl heeft haar jarenlange ervaring in de kappersbranche overgedragen aan het Brabantse bedrijf Johnbeerens.com. MyHair bood een breed assortiment met top merken zoals L’Oreal Professionnal, Kerastase, Wella Professionals en Schwarzkopf. Het assortiment van Johnbeerens.com biedt meer dan 250 merken aan, waaronder deze.

Over Johnbeerens.com

John Beerens is al sinds jonge leeftijd een succesvolle kapper, en het hard werken, veel leren en een positieve instelling bracht hem toen al ver. Op zijn 22e opende hij zijn eerste salon in Tilburg: John Beerens Haarstudio. Alweer zo’n 20 jaar geleden startte hij de beautywebshop JohnBeerens.com. De webshop JohnBeerens.com is Officieel Partner van vele grote beautymerken zoals Moroccanoil, L’Oréal Professional, CHI en Olaplex, maar werkt ook samen met nieuwe, veelbelovende merken zoals VoCe en Amika. Daarnaast worden er steeds meer oplossingen geboden op het gebied van haar, huid en gezondheid, zoals haarvitamines vanuit JohnBeerens.com zelf. John Beerens heeft een groot internationaal netwerk en weet daarom als professionele kapper heel goed wat hij met zijn webwinkel voor zijn klanten kan betekenen.

De klanten van MyHair.nl blijven voorzien van snelle verzending (voor 22:00 uur besteld, morgen in huis), gratis verzending vanaf €35,- en een Beauty Care klantenservice team wat voor hen klaarstaat. Daarnaast biedt Johnbeerens.com een afhaalservice op het kantoor in Goirle.