Voor €5,- naar Jong Oranje – Jong Wit-Rusland

Op 12 november komt Jong Oranje naar Tilburg voor een belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Wit-Rusland. Onze talenten strijden om de eerste plek in de poule en hebben nog alle kans om naar het EK te gaan. Reden genoeg dus om samen achter Oranje te gaan staan en ze in het Koning Willem II stadion naar een overwinning te schreeuwen.

Groepsactie

Er is door de KNVB een speciale groepsactie in het leven geroepen, waarmee je voor maar €5,- per persoon naar de wedstrijd kan. Een ideaal uitje dus voor jou en je vrienden, familie of teamgenoten!

De wedstrijd is donderdag 12 november om 18.30 uur. Groepskaarten (vanaf 10 personen) zijn via onsoranje.nl/jongoranje te bestellen. Losse kaarten zijn ook te koop, deze kosten € 7,50 en zijn te bestellen via www.knvb.nl/tickets of bij de receptie van Willem II.

2 halen 1 betalen

Nog geen kaartje van Jong Oranje? Sla dan vrijdag 6 november a.s. tussen twaalf en twaalf je slag. In de KNVB webshop ontvang je dan namelijk voor elke gekochte kaart een tweede kaart gratis. Wees er op tijd bij want voor deze actie is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en het aanbod geldt alleen van 12:00 tot 24:00 uur. Veel succes met bestellen en we zien jou en je vrienden volgende week graag in het stadion

Jong Oranje

Oranje staat op dit moment op de tweede plek in groep 8 met zes punten. Spelers die hoogstwaarschijnlijk te bewonderen zijn in het Koning Willem II Stadion zijn onder andere Nathan Aké, Jean-Paul Boëtius, Ricardo Kishna, Daley Sinkgraven en Rick Karsdorp.