Jonge spelers gezocht voor theaterstuk in Goirle

Ben je tussen 8-12 jaar, woon je in Goirle en zou je een keer helemaal in de spotlights willen staan? Factorium Podiumkunsten en Brede School Goirle geven je de kans om mee te doen aan ‘OP DE PLANKEN 2015’. Je speelt dan in de voorstelling Ronja en Birk op zondag 19 april om 16.00 uur in CC Jan van Besouw. Workshops dans, spelen in een band, muziek en theater zijn jouw voorbereiding op dit moment of fame.

De voorstelling Ronja en Birk is geïnspireerd op het verhaal Ronja de Roversdochter van Astrid Lindgren. Jij kunt onderdeel worden van dit spannende verhaal en jouw vrienden en familie je kunsten op het podium laten zien!

Als je het leuk vindt om écht op het podium te staan, kan dat nu! Factorium Podiumkunsten en culturele verenigingen uit Goirle bieden je onderstaande gratis workshops aan. Deze workshops zijn dé perfecte voorbereiding op jouw deelname aan de voorstelling Ronja en Birk. Wil jij schitteren in deze voorstelling? Schrijf je dan snel in voor een van deze workshops! Vol = vol.

Inschrijven

Ben je nieuwsgierig geworden naar de workshops? Inschrijven kan tot 13 maart en via de website: www.sjorscreatief.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met opdeplanken@factorium.nl. Let op: je kunt alléén meedoen als je de genoemde data ook echt aanwezig kunt zijn en mee kunt doen aan de voorstelling op zondag 19 april.