Nieuws

Beachy Festival
Let op! Dit artikel is al 36 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Jonna Fraser, Bizzey, Dopebwoy en meer: Stadsstrand Beachy pakt uit met meerdaags festival

Nu meerdaagse festivals weer toegestaan zijn, sluit het Tilburgse stadstrand Beachy de zomer goed af met Beachy Festival op 24, 25 en 26 september. Die dagen bieden zij meerdere area’s met artiesten als Jonna Fraser, Bizzey, Dopebwoy en Benny Rodrigues. Extra leuk: voor het eerst mag er écht gedanst worden bij Beachy! Voorheen heeft de organisatie (door coronamaatregelen) enkel zitfeestjes mogen organiseren, nu zijn ze dolblij dat ze jullie op het nippertje gelukkig kunnen maken met een serieus festival. Lees verder voor meer informatie.

Drie dagen feest

Alle dagen van het festival hebben een goed gevulde line-up, verspreid over meerdere area’s van het strand en parking. Er zijn 2 prachtige mainstages (versterkt geluid), een ‘secret stage’ en een silent disco. Vrijdag hosten onder andere Bizzey en Rewind de mainstage, zaterdag nemen Dopebwoy, Sjaak, Partysquad en Disco Snolly het strand over en zondag maken Benny Rodrigues, Luuk van Dijk, De Sluwe Vos en Jonna Fraser er een mooie laatste dag van.

Toegang tot het festival

Wil jij erbij zijn? Tickets voor Beachy Festival zijn nog verkrijgbaar vanaf €37,50 inclusief servicekosten. Let op: om binnen te komen moet je een geldig QR-code hebben in de coronacheck app. Deze QR-code krijg je door middel van een negatieve testuitslag via Testen voor toegang, een herstelbewijs óf een volledig vaccinatiebewijs. Zonder QR-code kom je niét binnen. Voor meer informatie, kun je terecht op de website van Beachy.