Jop van der Steen winnaar Kruikenloop

Jop van der Steen is de overall-winnaar van de Kruikenloop 2015. Jacqueline Crijns en Sylvie Willekens hebben de jaarlijkse RUNSHOP-ere-prijs van de Kruikenloop gewonnen. Ruim achthonderd deelnemers – het merendeel bijzonder uitgedost – gingen van start in de 29e editie van de populaire ‘Carnavals-loop’.

Naast de prestatieloop was de Kruikenloop ook de start van het regio-13-road-circuit waarvan Jop van der Steen als overall-winnaar na 15 kilometer in 48 minuten en 29 seconden als eerste terug was bij de finish op het Sportcomplex van Sarto aan de Gilzerbaan in Tilburg. De wegwedstrijd werd in de voorste linies vooral beheerst door atleten uit het RUNSHOP-team van Greg van Hest daarnaast is de Kruikenloop voor veel deelnemers de sportieve aftrap van carnaval in de Kruikenstad!

Uitslag 15K: 1. Jop van der Steen 48:29, 2. Wesley van der Gouw 48:43, 3. Greg van Hest 49:58. Bekijk hier de fotoreportage van de Kruikenloop die Hein Peters maakte.

Bovenstaande foto: dit is niet Jop van der Steen.

Alles over carnaval in Tilburg

Carnaval Tilburg
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van carnaval in Tilburg…de grootste online opstoet van Kruikenstad!