Joris Voorn met ‘Spectrum’ naar 013 Poppodium

Joris Voorn

Op zaterdag 25 november komt Nederlands grootste house/techno DJ Joris Voorn met zijn eigen concept Spectrum naar 013 voor een unieke nacht tot 06:00 uur in de Main. De eerste tickets kosten slechts €12,50 (!).

Met Spectrum wil Joris Voorn – opgegroeid onder de rook van Tilburg – zijn muzikale veelzijdigheid nog sterker naar voren laten komen. Het concept beslaat een reeks events, mixen en een wereldwijd radioprogramma Spectrum Radio. Dat Joris nu naar Tilburg komt is bijzonder: de eerste events vonden begin dit jaar plaats in Amsterdam (Marktkantine), Londen (Village Underground), Parijs (Faust) en Manchester (Albert Hall) en verkochten allen binnen no-time uit. In november komt de geboren Brabander met zijn spectaculaire show dus naar 013.

Support

Support is er van Andhim. Het Duitse producersduo veroverde na een vliegende start in 2010 in rap tempo de wereld. In Nederland vertoonden ze eerder al hun kunsten op Awakenings en Pleinvrees. Het producers duo Park & Sons, de andere support deze avond, behoort tot een selecte groep nieuwe Nederlandse techno en house pioneers en oogstten het laatste jaar lof met sets op festivals als Ultra Resistance Korea en Soenda.

In het kort

  • Datum: zaterdag 25 november
  • Prijs: vanaf €12,50
  • Locatie: Poppodium 013, Veemarktstraat 44