Joyce Heuts lid raad van commissarissen Rabobank Tilburg en omstreken

RabobankTilburg

Mevrouw mr. J.L.P. (Joyce) Heuts (1979)  is op 14 juni 2016 door de ledenraad van Rabobank Tilburg en omstreken benoemd tot lid van de raad van commissarissen. De benoeming gaat per 1 juli 2016 in.

Rabobank Tilburg

‘Wij zijn blij met de komst van Joyce Heuts. De raad van commissarissen meent dat Joyce  uitstekend past in het team. Joyce is voor de raad geen onbekende. In 2015 nam zij na acht jaar afscheid van de ledenraad. Haar juridische kennis, kennis van de bank en het werkgebied zijn van harte welkom’, aldus Ton Horn, voorzitter van de raad van commissarissen.

Joyce studeerde Nederlands recht aan Tilburg University. Zij is advocaat-partner en mediator personen- en familierecht bij MARK Advocaten in Breda. Daarnaast is zij onder meer actief als voorzitter van de oudercommissie van kinderopvang Het Luchtkasteel in Rijen. Joyce woont in Rijen met haar man en drie kinderen.

Joyce Heuts vult de vacature in die ontstaat door het vertrek van mevrouw ir. J.M.T. (Jeanine) van Hapert. Jeanine treedt af in verband met het bereiken van de maximale zittingstermijn.

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen van Rabobank Tilburg en omstreken bestaat per 1 juli 2016 uit de volgende personen:

  • de heer drs. P.H.A. (Ton) Horn, voorzitter
  • de heer F.F.J.M. (Florent) Claassen, vice-voorzitter
  • mevrouw mr. J.L.P. (Joyce) Heuts
  • mevrouw prof. mr. J.E.J. (Corien) Prins
  • de heer drs. G.L.W. (Gief) van Schijndel