Jubileum editie Veteranen Netwerkborrel bij Café Hoegaarden

bokbieren

Op donderdag 26 februari aanstaande, om 20.00 uur, vindt de jubileumeditie plaats van de Veteranen Netwerkborrel in Café Hoegaarden in Tilburg. De Stichting Veteranen Hart van Brabant organiseert deze borrel maandelijks voor veteranen in actieve of niet-actieve dienst. De Stichting viert deze maand haar eenjarige jubileum, waardoor de Veteranen Netwerkborrel een feestelijk tintje krijgt. Alle aanwezige veteranen kunnen een leuke verrassing tegemoet zien. Wil jij erbij zijn? Vooraf aanmelden is niet nodig.

Eerdere edities
De netwerkborrel is een initiatief van de Stichting Veteranen Hart van Brabant en vindt plaats op iedere tweede donderdag van de maand in Café Hoegaarden in het centrum van Tilburg. Vele veteranen van allerlei onderdelen weten elkaar steeds beter te vinden onder het genot van een kop koffie, een glas wijn of lekker glas bier. Café Hoegaarden is sponsor van de Veteranen Netwerkborrel en biedt, naast een gezellige ambiance, een hapje aan tijdens de borrels.

Doel
De Veteranen Netwerkborrel wordt georganiseerd door de Stichting Veteranen Hart van Brabant en heeft als doel om veteranen met elkaar in verbinding te stellen, zodat zij ervaringen kunnen uitwisselen over o.a. zorg, educatie, werk en gezin. De stichting fungeert als kennisplatform in de regio Midden-Brabant. Door het verbinden en versterken van de contacten van en voor veteranen ontstaat een sterke sociale, economische, medische en maatschappelijke basis waar veteranen en hun omgeving op kunnen vertrouwen en bouwen.

Orchestral Manoeuvres: Symphony meets Pop
Veteranen met elkaar in verbinding stellen. Dat kan op allerlei manieren, naast de maandelijkse Netwerkborrel. Een van de aankomende evenementen is Orchestral Manoeuvres: Symphony meets Pop: Muzikale manoeuvres van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Op woensdag 1 april aanstaande om 20.15 uur staan zij voor het eerst op de planken van een poppodium. Met vocale ondersteuning van The Voice of Holland-finaliste Emmaly Brown en live show kandidaat en militair Dennis Kroon wordt poppodium 013 deze avond gevuld met bruisende, meeslepende popsongs die iedere bezoeker gegarandeerd in beweging krijgt. Wil jij erbij zijn? Kijk dan op www.013.nl voor meer informatie of bezoek de website van de Stichting Veteranen Hart van Brabant via www.veteranenhartvanbrabant.nl.

A6-flyer voorzijde

Meer weten?

Meer informatie vind je op https://www.facebook.com/veteranenhvb of volg ons op Twitter via @VeteranenHvB.