Nieuws

pijnenborg verf
Let op! Dit artikel is al 628 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Jubileumjaar Pijnenborg Verf komt tot een eind

Op maandag 11 november is het precies 80 jaar geleden dat Pijnenborg Verf haar deuren opende in Tilburg. Om dit jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan heeft Pijnenborg Verf gedurende het jaar verschillende jubileumweken gehad, wisselend met acties op diverse producten.

Van 11 t/m 23 november gaat de laatste jubileumweek in, waar je slechts 80% betaalt op het gehele binnen- en buiten assortiment! Profiteer dus nog een keer van deze mooie kans.

Tijdens de laatste jubileumweek zal Harry Okkerse (eerste medewerker van Willy Pijnenborg en oud eigenaar) eenmalig terugkeren in de winkel om jullie weer van dienst te zijn. Daarnaast kunnen de eerste 80 klanten ook op een lekkere traktatie rekenen.

Over Pijnenborg Verf

Pijnenborg Verf is een verfspeciaalzaak dat sinds 1939 bestaat. Voor verf, behang, vloerlak, autolak, industrielak en (het vullen van) spuitbussen kun je altijd bij ze terecht. Daarmee zijn ze de meest gespecialiseerde doe-het-zelfzaak van Tilburg. De lak voor je auto maken ze terwijl je wacht en indien gewenst in een spuitbus. Ook voor moeilijk te schilderen objecten als lampen, radiotoren en auto-onderdelen vullen ze verf af in een spuitbus. Tot het ruime assortiment behoren bekende merken als Sikkens, Cromax, Biccs, Wijzonol, Trea-Lyx, Perfect Line en natuurlijk het eigen huismerk Pijnenborg Verf. Of je nu als particulier of als professional op zoek bent naar een verfwinkel waar vakkennis, een persoonlijk advies en de beste producten voorop staan, met 80 jaar ervaring ben je bij Pijnenborg Verf altijd aan het juiste adres.

Pijnenborg Verf is gevestigd aan de Goirkestraat 40 in Tilburg.

Openingstijden:

• Ma 13.00 – 18.00

• Di t/m vrij 09.00 – 18.00

• Za 09.00 – 17.0

Reageer op dit bericht