Julian Rijntjens wil profvoetballer worden: ‘Bij Tilburg.com vind ik typen het allerleukste’

Samen met papa en mama woont hij tegenover het Koning Willem II Stadion. Als fan van spits Jizz Hornkamp en Kylian Mbappé voelt hij zich daar helemaal thuis. We hebben het over Julian Rijntjens van zes jaar oud. Hij versterkt vandaag Tilburg.com, het bedrijf waar mama salesmanager is. Wij stellen Julian graag aan je voor.

‘Freek Vonk vind ik heel stoer’ 

Julian is een erg vrolijke jongen die in zijn vrije tijd graag sport. “Ik vind alle sporten heel erg leuk, maar ik voetbal bij VOAB in Goirle. Het leukste vind ik dat je heel hard tegen een bal kan trappen. Het belangrijkste vind ik plezier maken. Uiteindelijk wil ik graag profvoetballer worden.”

Profvoetballers vindt Julian dus heel erg stoer. Maar dat is niet de enige. “Freek Vonk is ook heel stoer. Hij is niet bang als hij leeuwen tegenkomt. Zelf vind ik dieren ook heel leuk. Mijn favoriete dier is een koe. Dat komt omdat die gratis melk geeft en opa en oma twee koeien hadden. Ook dino’s vind ik heel erg leuk. Ik heb zelfs meerdere dino’s op mijn kamer.”

Natuurlijk zit Julian niet altijd op zijn kamer. Hij vindt televisie kijken met papa en mama ook heel erg leuk. “Met mama kijk ik graag naar de alleskunner. Zelf vind ik Odd Squad heel leuk omdat zij allemaal vreemde dingen oplossen.”

‘Ik ben verliefd op juf Vanessa’

Als ijverige leerling van groep 3 van basisschool ’t Schrijverke in Goirle is Julian daar helemaal het mannetje. “Gym vind ik het allerleukste op school. Maar ik ben ook een beetje verliefd op Juf Vanessa. Misschien is zij toch wel het leukste.”

Niet alleen op school doet Julian zijn stinkende best, ook bij Tilburg.com. “Het leukste vind ik om te typen. Dat heb ik al bij mama gedaan achter haar bureau.”

Julian interviewt directeur Ivan Mols.

‘Hopelijk ga ik op vakantie naar Griekenland’

Papa en mama hebben voor Julian een verrassing vanmiddag. Maar wat, dat weet hij nog niet. “Ik hoop dat we op vakantie gaan. Naar Griekenland. Daar vind ik het heel leuk om op een boot te varen. Ik denk alleen dat dit niet kan in een middag.”

Meer informatie

Wil je meer weten over Julian? Dan beantwoordt hij graag al je vragen. Sterker nog: misschien heeft Julian wel leuke vragen voor jou. Hij is namelijk een hele goede interviewer. Stuur vooral een mail naar info@tilburg.com.