Jumbo Lieve Vrouweplein ondergaat complete verbouwing

Lieve Vrouweplein

De Jumbo winkel aan het Lieve Vrouweplein in Tilburg krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker. Zo vinden klanten hun weg nog gemakkelijker in de winkel.

De winkel sluit op zaterdag 22 februari om 14.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 11 maart kunnen inwoners van Tilburg en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Feestelijke opening

Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij gaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die tot 18 maart voor een bedrag van 20 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart. Ondernemer Kees van Mil vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt strak ruim 1.100 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein. Hier hebben zij volop keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm.

Altijd een stapje verder

Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo en als CCO verantwoordelijk voor Formule en Innovatie bij de supermarktorganisatie, is aanwezig bij de heropening: “We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Broekhovenseweg en de AaBe-straat in Tilburg.