Jump- en Tekfeest UP! in januari terug naar 013

Op zaterdag 17 januari 2015 vindt het Jump- en Tekfeest UP! opnieuw plaats in 013 Poppodium. Na de succesvolle editie van UP! in april en de druk bezochte stage op Decibel Outdoor Festival 2014, komt het feest terug naar Tilburg. De line-up voor de editie in januari brengt je het allerbeste wat Jump en Tek op dit moment te bieden heeft en bestaat uit: Mark with a K, Lethal MG, Pat B, Ruthless & Q-IC, Demoniak en Orphan. Tickets kosten € 20,- (excl. servicekosten) en gaan vanaf 22 november om 13:00 uur  in de voorverkoop via 013.nl.

Jump en Tek is niet meer weg te denken uit de wereldwijde dance scene. Al jaren vormen Belgische en Nederlandse dj’s de top van de Jump- en Tekscene. De muziekstijl, die ontstaan is in Vlaanderen begin jaren ’90, sloeg aan het begin van dit millennium over op Nederland. Jumpstyle was een ware hype, iedereen kende de dansmoves en de bouncy beats van Jekyll and Hyde (tegenwoordig Ruthless). Dit virus sloeg ook over op Duitsland, Frankrijk en Australië en legendes werden geboren. 17 januari staat in het teken van deze legendes en alle klassiekers binnen de Jump en Tek, maar ook nieuwe talenten komen voorbij.

Line-up

Eén van deze legendes is Mark with a K. Deze pionier draait op de grootste festivals: Q-Base, Reverze, Bassleader en Decibel. Na de memorabele editie van UP! Invites Mark with a K in 2014, mag deze Belgische held natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast komen grootheden Lethal MG, Ruthless en Q-IC, het nieuwe talent Orphan, Demoniak en Pat B naar 013. MC Chucky is de host van de avond en houdt het energiepeil hoog. Al met al de beste ingrediënten voor een zinderende nieuwe editie.

De voorverkoop start op zaterdag 22 november om 13:00 uur via 013.nl.  

UP!
Mark with a K + Pat B + Ruthless & Q-IC + Lethal MG + Demoniak + Orphan
 Zaterdag 17 januari 2015 | aanvang 22:00 | zaal open 22:00
Tickets € 20,- (excl. servicekosten) | Jupiler Zaal | Voorverkoop start zaterdag 22 november
013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl