Nieuws

theaters tilburg
Let op! Dit artikel is al 809 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kaartverkoop 2018/2019 Theaters Tilburg van start: meer dan 400 voorstellingen

De kaartverkoop voor theaterseizoen 2018/2019 is op dinsdag 22 mei van start gegaan. Er staan meer dan 400 voorstellingen op het programma in Theaters Tilburg. Met een veelzijdig aanbod in meer dan acht verschillende genres zit er voor iedereen iets tussen. Dansgezelschappen zijn in het komende theaterseizoen weer goed vertegenwoordigd.

Vaste bespelers

Zo komen de vaste bespelers weer langs. Het Nederlands Dans Theater 1 en 2 en het Scapino Ballet komen beide met nieuwe voorstellingen. Nieuwe werken zijn te zien in de voorstellingen Significant Moments, Settle for more en Sol & Paul XXX van het Nederlands Dans Theater. Het Scapino Ballet komt met Pas de Deux en All hands on deck, waarvan de laatste een bijzondere samenwerking is met muziektheatergroep Wëreldbänd.

Internationale gezelschappen

Ook van internationale dansgezelschappen is genoeg moois te zien in Theaters Tilburg. Hofesh Schechter Company komt met Grand Finale en Australian Dance Theatre is te zien met The Beginning of Nature. Tijdens de feestdagen komt het Ballet & Staatstopera van Tatarstan met de klassieker De Notenkraker.

Verkoopinformatie

Tickets voor alle voorstellingen van seizoen 2018/2019 zijn vanaf nu te bestellen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

Reageer op dit bericht