Kaartverkoop carnavalsfeesten Theaters Tilburg & KV De Flepsteppers gestart

Op 24 februari is het eindelijk zo ver: de Flepsteppers en Theaters Tilburg luiden Carnaval 2017 in met het Seniorenfist! Daarna staat Et Tulpefist op zaterdagavond 25 februari op het programma, wat geldt als het hoogtepunt van de Flepstepperfeesten. Voor Opstoet-fans is het op zondag tijdens het Kouwvoetenfist weer lekker opwarmen en op dinsdag vieren gezinnen carnaval tijdens het Kènderfist. De kaartverkoop is reeds van start gegaan.

Seniorenfist

Theaters Tilburg start als vanouds met een spetterend zaalprogramma vanuit de pluchen stoel, daarna gaan de voetjes van de vloer in de studio. Op veler verzoek staan dit jaar tijdens het Seniorenfist De Deurzakkers op het podium, bekend van hits als Het feest kan beginnen! Maar er is meer! Kom genieten van Tonprater Christel van den Dungen, muzikaal cabaret De 3 Gezusters, Jurgen Jonkers en het Blaaskapel de Frutbloaze. Het Seniorenfist duurt van 13:30 tot 18:00 uur. Kaarten zijn inclusief koffie en een snack.

Et Tulpefist

Niet voor niets is carnaval van De Flepsteppers het grootste indoor-carnavalsevent van Tilburg en omstreken. Het dak gaat eraf bij Et Tulpefist op zaterdag 25 februari met optredens van o.a. Trommelorkest Losbandig, Danny Canters, DJ Memory Lane, The Flepsteppers Happy Cats, Blaaskapel Virus en So What, De Carnavalsgekken en als klapper op de vuurpijl Tony Terrific, Coverband Session en DJ Marc. Et Tulpefist begint om 21:00 uur en gaat door tot in de late uurtjes.

Kouwvoetenfist en Kènderfist

Het Kouwvoetenfist na d’n Opstoet op zondag (14:30 uur) is zoals altijd gratis. Maar liefst vijf blaaskapellen en een DJ zorgen er in de studio voor dat je weer helemaal opgewarmd wordt. Het Kènderfist (14:00 uur) is als altijd rook- en glasvrij, staat bol van muziek en toffe activiteiten, zoals kènderdisco met Peer de Graaf en de Flepstepping Happy Cats, een hiphop workshop, het Kids-attractieland, professionele schmink.

Kaartverkoop

Kaarten voor het Seniorenfist, Et Tulpefist en het Kènderfist zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of aan de balie van Theaters Tilburg. Het Kouwvoetenfist is vrije inloop (gratis).

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties, gekste foto’s en lekkerste menu’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg