Kaartverkoop gloednieuwe festival Groovepark – 90’s Classics gaat hard: early bird tickets uitverkocht!

Groovepark Tilburg

Vorige maand kondigden we al aan dat er een gloednieuw festival naar het Tilburgse Leijpark komt: Groovepark. Het festival – dat op zaterdag 31 augustus wordt georganiseerd – staat volledig in het teken van de 90’s classics. De organisatie laat nu weten dat de kaartverkoop erg hard gaat. De early bird tickets zijn namelijk al uitverkocht en de reguliere verkoop gaat ook hard. Gelukkig heb je nog de mogelijkheid om aan kaarten te komen en heeft het festival ook diverse acties lopen. Lees snel verder. 

Diverse kortingsacties

Zo heeft de organisatie van Groovepark goed nieuws voor groepen vrienden, familie of collega’s die samen dit festival willen bezoeken. Bij de lancering van het festival hadden ze namelijk groepstickets met een mooie korting. Deze kortingsactie voor groepen is verlengd tot 1 juni. De perfecte gelegenheid dus om je kaarten aan te schaffen en samen met je vrienden de iconische jaren ’90 te herbeleven. Met het vakantiegeld dat mogelijk een dezer dagen op je rekening verschijnt, de ideale mogelijkheid om tickets aan te schaffen.

Nog een kortingsactie: je kunt nu al je munten voor op het festivalterrein aanschaffen. Als je nu tien munten koopt, hoef je er negen af te rekenen. Ook deze actie loopt tot 1 juni, dus ben er snel bij.

Mooie line-up

Tijdens Groovepark kun jij de jaren ’90 qua muziek herbeleven. Verschillende artiesten komen dan ook optreden die je doen denken aan de tijd van toen. Zo treden De Vengaboys, Mental Theo, Nakatomi en vele anderen op. Wil je niet missen dus.

Meer informatie

Wil je meer informatie of tickets aanschaffen? Dat kan via deze link. 

Groovepark – 90’s Classics staat op zaterdag 31 augustus op het programma in het Leijpark. Het festival duurt van 15:00 – 23:00 uur.