Kaartverkoop Leuterconcours van start

Op 12 december aanstaande zal de kaartverkoop voor het Leuterconcours van start gaan. Het jaarlijks terugkerende evenement waarbij verschillende Leuterèrs of Tonpraoters het tegen elkaar opnemen om Opperleuterèr van Kruikenstad te worden. Het Leuterconcours zal dit jaar gehouden worden op 16 januari 2010 in Theaters Tilburg.

Het evenement wordt zoals altijd georganiseerd door de Carnavalsstichting Tilburg in samenwerking met carnavalsvereniging ‘De Fènpruuvers’. Door het succes van de Brabantse Tonpraot Akkedemie, zal het niveau van de nieuwelingen nog hoger zijn dan het ooit geweest is. Winnaar vorig jaar was Henri Hendriks met zijn creatie ‘gewôôn unnen allochtoon’. We willen iedere Tilburger in de gelegenheid stellen om kaarten te kopen. Ben er snel bij, want op is op.

Kaarten voor deze avond, die garant staat voor een gulle lach, zijn op 12 december voor 15 euro per stuk te verkrijgen bij Boerke Mutsaers. U kunt bij Boerke Mutsaers terecht van 14.00 tot 16.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Iban Spijkers, commissie communicatie van de Carnavalsstichting Tilburg (06-14364285 of icspijkers@gmail.com) of kijk op www.kruikenstad.nl