Kaartverkoop nieuw seizoen Theaters Tilburg van start

nieuw seizoen

Aankomend seizoen staan er ruim 400 voorstellingen in vele genres op het programma in Theaters Tilburg. Vanaf september zijn er volop premières en staan er internationale top,- nieuwe- en bekende namen op het toneel. De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is inmiddels van start gegaan.

Premières

Veel voorstellingen beleven hun première in Theaters Tilburg. Wat extra bijzonder is, is dat Marc-Marie Huijbregts zijn Oudejaarsshow opneemt in de schouwburgzaal. Andere voorstellingen die in première gaan, zijn van Het Zuidelijk Toneel, Robèrt van Beckhoven, Rick de Leeuw, Red Sky Performance en Gers Pardoel.

Hoogtepunten

Vanaf september staan de drie zalen van Theaters Tilburg weer vol met voorstellingen. Zo zullen de musicals Evita en Allstars de schouwburg aan doen en komen bekende namen als Jan Smit, Brigitte Kaandorp, Arjen Lubach en onze eigen Guus Meeuwis langs. Tevens ontbreekt het niet aan indrukwekkende dansvoorstellingen, waaronder die van Hofresh Shechter Company en LeinaRoebana. Trouwe gezelschappen als Toneelgroep Maastricht, Het Nederlands Danstheater en philharmonie zuidnederland keren ook komend seizoen terug. In de concertzaal staan onder anderen Lisa Loïs, Tania Kross en het Concert van de Stilte. Ook Kamermuziek Souvenir presenteert weer verschillende wereldtoppers.

Kaartverkoop

De kaartverkoop van het nieuwe seizoen van Theaters Tilburg is inmiddels van start gegaan. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van Theaters Tilburg, telefonisch via 013-5432220 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.